Nr. 1 ud af 8 i Vandrehjem i Århus

Danhostel Aarhus City

(+45) 86 10 10 20

info@danhostelcity.dk

Fiskergade 10, 8000 Aarhus C

Husregler

Husregler

Vi bor sammen, så her er vores husregler

Velkommen til Danhostel Aarhus City! Vi er glade for at huse alle vores gæster, og for at sikre, at dit ophold bliver så behageligt som muligt, beder vi dig venligst om at følge vores husregler. Disse regler er designet til at sikre, at alle gæster kan nyde deres tid hos os.

Vi sætter pris på din forståelse og samarbejde.

Ind-check & ud-check

Indtjekning er fra kl. 15.00; udtjekning er senest kl. 11.00.
Spørg venligst personalet, hvis du ønsker en sen udtjekning eller tidlig indtjekning.

Værelser

I sovesalene bedes du behandle dine værelseskammarater med respekt. Brug et headset, hvis du vil bruge din computer eller tablet, og tal ikke i telefonen. Desuden bedes du være stille, når du kommer ind på værelset sent om aftenen eller forlader det tidligt om morgenen.

Deleværelser og private værelser

Hvis du booker senge i en sovesal til mere end én person, kan vi ikke garantere, at I bliver placeret i samme værelse. Hvis du vil være sikker på at bo i samme værelse, bedes du bestille et privat værelse.

Badeværelser

De fleste af vores værelser og sovesale deler separate toilet- og brusefaciliteter. Da der kan være andre, der venter, bedes du ikke bruge for lang tid unødvendigt.

Sengetøj & linned

Sengetøj og håndklæder er ikke inkluderet i prisen. Du kan medbringe dit eget sengetøj og håndklæde eller leje det hos os. Sengetøj koster 50 DKK, og et håndklæde koster 20 DKK. Det er dit ansvar at bruge sengetøj (dyne, pude og sengelinned), og der pålægges et gebyr på 150 DKK, hvis du ikke bruger sengetøj, inden du bruger eller sover i din seng.

Dit område

I sovesalene må du kun bruge den tildelte seng. Alle senge har læselampe, stikkontakter, privatlivsforhæng og et sted til at opbevare dine ejendele. Hvis du af en eller anden grund vil skifte til en anden seng, skal du give os besked først. Der pålægges et gebyr på 500 DKK, hvis du bruger en seng, der ikke er tildelt dig.

Lockers

I sovesalene har hver gæst sit eget skab. Vi anbefaler kraftigt, at du låser alle dine ejendele inde. Danhostel Aarhus City er ikke ansvarlig for tab af værdigenstande. Du kan bruge dit eget hængelås til at låse det. Hvis du ikke har en hængelås, kan den købes i receptionen. Du kan også bruge vores sikre opbevaringsrum mod en pris på 30 DKK.

Rengøring

Vores rengøringspersonale starter kl. 09.00. Vi beder dig om at respektere både dem og deres arbejde.

Fællesområder

Vores fællesområder er altid åbne. Venner af gæster, der bor på Danhostel Aarhus City, er velkomne i lounge og de offentlige områder, men må ikke gå ind i sovesalene, værelserne, brusefaciliteterne eller det selvbetjente køkken.

Balkoner

Der pålægges et fast gebyr på 1.000 DKK, hvis du smider ting ned fra vores balkoner eller vinduer, og du vil øjeblikkeligt blive bortvist fra Danhostel Aarhus City. Der er ingen adgang til vores sydbalkon efter kl. 22.00 for at vise hensyn til vores naboer.

Rygning

Danhostel Aarhus City er et 100% røgfrit område, og rygning er ikke tilladt indendørs. Der pålægges et gebyr, hvis du ryger indenfor, samt et gebyr hvis vores meget røgalarm aktiveres. Gå venligst udenfor på vores tagterrasser eller ud på gaden, hvis du vil ryge.

Mad & drikke

Du er velkommen til at lave og medbringe din egen mad og drikkevarer i vores selvbetjeningskøkken og andre afmærkede områder. Du må dog ikke indtage dine egne alkoholiske drikkevarer i hostellets lokaler, så få venligst dine drikkevarer fra vores café og bar. Ingen mad eller drikkevarer i sovesalene. Vi beder dig venligst respektere dette.

Overtrædelse og bøder

Vi ønsker, at alle vores gæster får den bedst mulige oplevelse på Danhostel Aarhus City, så vær venlig at respektere hinanden, vores personale og vores husregler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Priser er angivet i DKK.

  • Manglende brug af sengelinned: 150,- pr. gæst
  • Brug af seng der ikke er tildelt dig: 500,- pr. gæst
  • Smide ting/affald fra vinduer eller terrasser: 1.000,- pr. gæst
  • Mistet nøglekort: 50,- pr. kort
  • Indendørs rygning: 2000,- pr gæst / pr. gang
  • Unødvendig aktivering af brandalarm: 8.000,- pr gang
  • Hærværk: 3.000,- (+ udbedringsomkostninger)

Hotel faciliteter

Danhostel Aarhus City tilbyder bl.a.:

Indtjekning fra kl. 15.00 (indtjekning udenfor receptionens åbningstid foregår via nøgleboks)
Udtjekning senest kl. 11.00

Gratis Wi-Fi

Gratis bykort

Gratis udlån af hårtørrer

Loungeområde med brætspil

Fælleskøkken

Vaskeri inkl. Tørretumbler

Fælles tagterrasser

9

Se flere faciliteter under Tilkøb