Nr. 1 ud af 8 i Vandrehjem i Århus

Danhostel Aarhus City

(+45) 86 10 10 20

info@danhostelcity.dk

Fiskergade 10, 8000 Aarhus C

Efterskoler

Lejrskole for efterskoler

Vi tilbyder flere forskellige
værelsestyper og senge

Efterskoler benytter Danhostel Aarhus City når de besøger Aarhus. Vores hostel ligger i hjertet af Aarhus, med kort gåafstand til både tog- og busstation, og til alle byens attraktioner. Store grupper indlogeres ofte på sin egen etage – med eleverne i sovesal, og lærerne i tilstødende private værelser. Vi tilbyder fuld forplejning, og ønsker I at medbringe madpakker på turen ud i Aarhus, kan dette også arrangeres. Desuden er I meget velkomne til at låne vores hyggelige rooftop café i løbet af dagen til gruppearbejde, præsentationer, filmaften, med mere.

Vi har stor erfaring med lejrskoler for efterskoler

Danhostel Aarhus City er det optimale valg for efterskoler, der søger en spændende og berigende oplevelse for deres elever. Med vores fremragende beliggenhed og faciliteter tilbyder vi en unik ramme, der fremmer læring, samarbejde og personlig udvikling.

Vores hostel ligger centralt placeret i Aarhus med kort afstand til byens kulturelle og rekreative højdepunkter. Eleverne kan nemt udforske Den Gamle By, ARoS, Vadestedet og Latinerkvarteret, hvilket giver dem mulighed for at fordybe sig i historie, kunst og kultur.

Desuden er vores hostel tæt på Aarhus’ shoppingområde og caféstrøget langs Aarhus Å, hvilket giver eleverne mulighed for at opleve byens pulserende atmosfære og sociale liv.

Med vores faciliteter og dygtige personale kan eleverne nyde et behageligt og trygt ophold hos os. Vi tilbyder komfortable værelser, fællesområder og faciliteter, der understøtter både undervisning og fritidsaktiviteter.

Transporten er også bekvem, da vi har gode forbindelser til offentlig transport med busser og togstationer i nærheden af hostellet.

Vil I høre mere om måltider, ankomst / afrejse, lokaleleje eller andet?

Kontakt Danhostel Aarhus City

Bookingforespørgsel

Udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst mulig.
Vi glæder os til at modtage din forespørgsel og til at byde dig og din gruppe velkommen indenfor Danhostel Aarhus City.
Vær opmærksom på at dette er en bookingforespørgsel og IKKE en gældende booking.

Hotel faciliteter

Danhostel Aarhus City tilbyder bl.a.:

Indtjekning fra kl. 15.00 (indtjekning udenfor receptionens åbningstid foregår via nøgleboks)
Udtjekning senest kl. 11.00

Gratis Wi-Fi

Gratis bykort

Gratis udlån af hårtørrer

Loungeområde med brætspil

Fælleskøkken

Vaskeri inkl. Tørretumbler

Fælles tagterrasser

Se flere faciliteter under Tilkøb