DA

Klik her for gruppebooking

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål. Kæden har præsenteret en større handlingsplan, og det konkrete arbejde med verdensmålene er startet på de enkelte hostels rundt om i landet. Et af de bærende elementer i kædens arbejde med verdensmålene er deres manifest, som bl.a. afspejler kædens eget værdisæt om fællesskab og social ansvarlighed mellem mennesker, manifestet vil danne grundlag for arbejdet med verdensmålene både nationalt og lokalt. Danhostel Aarhus City deltager aktivt i arbejdet med FN´s Verdensmål.

Læs mere her

Vi skal passe på vores planet og på hinanden

Derfor arbejder vi i Danhostel kæden, og Danhostel Aarhus City, hver dag med FN’s Verdensmål og på at skabe trygge bæredygtige rammer til fællesskaber, der opfordrer til samvær og større forståelse mellem mennesker uden nogen form for diskrimination. Ved at skabe en stærk lokal historiefortælling og attraktivitet, og hvor der passes på vores fælles værdier og ressourcer får vores gæster unikke lokale oplevelser, der samtidig sikrer en større gensidig forståelse for menneskers baggrund og forskellighed.

Læs mere her

Den grønne nøgle

The Green Key er et miljødiplom, som tildeles virksomheder inden for turismen, bl.a. vandrerhjem. For at få miljødiplomet skal Danhostlet opfylde en lang række miljøkrav som f.eks. vand- og energibesparelser, affaldssortering, brug af miljøvenlige rengøringsmidler og brug af økologiske råvarer. Det betyder at en række Danhostels tilbyder en særlig bæredygtig ferie for sine gæster.

Læs mere her

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.