DA

Klik her for gruppebooking

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål. Kæden har præsenteret en større handlingsplan, og det konkrete arbejde med verdensmålene er startet på de enkelte hostels rundt om i landet. Et af de bærende elementer i kædens arbejde med verdensmålene er deres manifest, som bl.a. afspejler kædens eget værdisæt om fællesskab og social ansvarlighed mellem mennesker, manifestet vil danne grundlag for arbejdet med verdensmålene både nationalt og lokalt. Danhostel Aarhus City deltager aktivt i arbejdet med FN´s Verdensmål.

Læs mere her

Vi har fjernet plastik fra vores sengetøjsindpakning

For at skabe en mere bæredygtig fremtid har vi valgt en emballage til vores sengetøj, der er fri for plastik. Dette betyder, at når du modtager dit sengetøj, vil du opdage, at det er pakket med papir og omtanke for miljøet. Vi er stolte af at kunne bidrage til at reducere plastikaffald og minimere vores fodaftryk på planeten. Vi opfordrer dig til at værdsætte denne indsats ved at hjælpe os med at opretholde en miljøvenlig praksis under dit ophold. Når du forlader os, bedes du venligst placere det brugte sengetøj i de anviste sengetøjsbure på værelsesgangene.

Vi skal passe på vores planet og på hinanden

Derfor arbejder vi i Danhostel kæden, og Danhostel Aarhus City, hver dag med FN’s Verdensmål og på at skabe trygge bæredygtige rammer til fællesskaber, der opfordrer til samvær og større forståelse mellem mennesker uden nogen form for diskrimination. Ved at skabe en stærk lokal historiefortælling og attraktivitet, og hvor der passes på vores fælles værdier og ressourcer får vores gæster unikke lokale oplevelser, der samtidig sikrer en større gensidig forståelse for menneskers baggrund og forskellighed.

Læs mere her

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.