DA

Klik her for gruppebooking

Om Danhostel Aarhus City

Byens hyggeligste hostel

Vi er byens hyggeligste hostel, og vi kaldes ofte ”Hostel Of Hugs”. Hos os bliver du budt velkommen af søde og smilende hostel-værter, der mere end gerne vil hjælpe mig, imens du besøger Smilets By.

Et stærkt team

Vi er et stærkt hostel-team med stor rejseerfaring, og mange år på bagen indenfor hotel-, café- og restaurationsbranchen, samt rejsebranchen. Vi har en fælles ambition om at skabe det hyggeligste hostel i byen, hvor vores gæster kan nyde en social oase i hjertet af Aarhus. Vores hostel er i høj grad lavet i samarbejde med byens studerende, og er et hyggeligt alternativ til de mange store budget-hoteller.

Husets historie

Vi holder til i Aarhus´ gamle telefoncentral midt i byen. I gamle dage var bygningen fyldt med omstillingsborde, og søde omstillingsdamer, der forbandt byens borgere med resten af verden. Et knudepunkt for småsnak og masser af gode historier. Vi byder dig velkommen i den gamle telefoncentral, og vi vil gerne høre din historie.

Stærke lokale relationer

Vores hostel har stærke relationer i det lokale miljø i Aarhus, hvilket giver vores gæster en super mulighed for at komme i dialog med de lokale århusianere. Vi henvender os både til rejsende og lokale besøgende, og vi ønsker at skabe et spændende møde imellem begge grupper.

Bæredygtigt hostel

Vi bryster os af at have en bæredygtig profil, og vores indretning og møbler er i store træk genbrug fra et kendt luksushotel i København, og vi bruger genbrugs materialer til opbygning af vores håndlavede køjesenge. Vi har en vores egen lille byhave på tagterrassen, der bidrager med friske urter og grøntsager.

Danhostel Aarhus City

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.