DA

Klik her for gruppebooking

Prisgaranti

Book direkte

Her på siden kan du se, hvilke fordele der er, når du booker en seng eller et værelse hos Danhostel Aarhus City – direkte via denne hjemmeside. Se også vores betingelser for prisgaranti, hvis du er i tvivl om, hvor og hvornår den gør sig gældende.

Betingelser for prisgaranti

Prisgaranti

Danhostel Aarhus City er del af Danhostel-kæden, og når du booker en overnatning direkte på vores hjemmeside garanterer vi, at du får dit ophold til den bedste online pris.

Ledige senge og værelser:

I perioder hvor Danhostel Aarhus City kun har få ledige senge eller værelser, er der størst sandsynlighed for at finde det, du søger, direkte hos os. Danhostel Aarhus City muliggør stor fleksibilitet, da vi har det fulde overblik over alle vores ledige senge og værelser.

Øjeblikkelig reservation

Når du booker direkte på denne hjemmeside, modtager vi din reservation med det samme. Det betyder, at du også nemt og hurtigt kan foretage ændringer til din booking.

Booking uden mellemled

Book direkte på denne hjemmeside for at undgå unødvendige mellemled og skjulte gebyrer.

Sikker transaktion med SSL-certificat

Vi beskytter dine personlige oplysninger, og din betaling foregår via en krypteret og sikker linje. Det er derfor trygt og sikkert at handle på denne hjemmeside.

Direkte support fra Danhostel Aarhus Citys eget personale

Vi arbejder og befinder os fysisk på Danhostel Aarhus City, og har dermed de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig.

Tilbud du ikke finder andre steder

Du får en række af tilbud når du booker direkte hos os. Tilbud som du ikke kan finde andre steder.

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.