DA

Klik her for gruppebooking

Danhostel Partnere

Bonus med Coop

Få 10% bonus på overnatningen – på alle Danhostels i hele landet. Du kan booke op til tre værelser på Danhostel Aarhus City, så tag endelig familien med. Danhostel Aarhus City har store familieværelser, med plads fra 2 til 8 personer. Linnedpakke og morgenmad kan tilkøbes, og det er også muligt selv at medbringe disse. Dit Coop-medlemskort er underlagt de samme regler og fordele som et Danhostel Fordelskort.

Se Coops partnerside om bonus på Danhostel

Optjen point med Club Matas

Få altid dobbelt point (1 point for hver 10 kr. x 2) på overnatningen – på alle Danhostels i hele landet. Du kan booke op til tre værelser på Danhostel Aarhus City, så tag endelig familien med. Danhostel Aarhus City har store familieværelser, med plads fra 2 til 8 personer. Linnedpakke og morgenmad kan tilkøbes, og det er også muligt selv at medbringe disse. Dit Club Matas kort er underlagt de samme regler og fordele som et Danhostel Fordelskort.

Se Club Matas´ side om point til Danhostel

Ældre Sagen

Du kan opnå 10% rabat på dine overnatninger, når du booker online på danhostel.dk. Du kan booke op til tre værelser på Danhostel Aarhus City med plads til 2-8 personer. Medbring selv linnedpakke eller leje hos os. Morgenmad kan tilkøbes eller laves i vores gæstekøkkener. Dit Ældresagen medlemskort er underlagt de samme regler og fordele som et Danhostel Fordelskort. Bemærk: Rabatten på 10% med Ældre Sagen medlemskort ikke kan kombineres med andre tilbud og rabatter. Kortet skal fremvises.

Se Ældresagens informations side om rabat på Danhostel

FDM medlemskort

Når du booker online på danhostel.dk kan du få 10% rabat på din overnatning. Danhostel giver specielle rabatter og tilbud kun til FDM´s medlemmer. Du kan booke op til tre værelser på Danhostel Aarhus City med plads til 2-8 personer.  Linnedpakke og morgenmad kan tilkøbes, og det er muligt selv at medbringe disse. Dit FDM medlemskort er underlagt de samme regler og fordele som et Danhostel Fordelskort.

Se FDM´s information om rabat på Danhostel

Danhostel Aarhus City

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.