DA

Klik her for gruppebooking

Gavekort

Danhostel gavekort

Du kan nu købe et Danhostel-gavekort online og glæde dine venner eller familie med et dejligt Danhostel-ophold. Gavekortet er et ihændehaverbevis – dvs. det udstedes uden navn, og kan benyttes af den person, der er i besiddelse af gavekortet. Gavekortet kan bruges som betalingsmiddel på alle Danhostels i Danmark. Et gavekort kan udstedes på det beløb, du ønsker – dog minimum 200 kr. Med et gavekort på 600 dkk kan man typisk købe en overnatning for 2-4 personer.

Køb Danhostel gavekort her

Gavekort til alle Danhostels

Glæd dine nærmeste med et gavekort til unikke overnatninger på Danhostels i hele Danmark. Gavekortindehaveren kan frit vælge mellem alle vores Danhostel-vandrerhjem, og gavekortet kan benyttes til køb af overnatning, forplejning, samt leje af sengelinned og håndklæder. Vi anbefaler, at du altid booker dit ophold forud pr. telefon eller e-mail. Gavekortet skal afleveres ved ankomsten til vandrerhjemmet, og der afregnes den pris, der er aftalt med vandrerhjemmet. Gavekortet kan ikke benyttes ved online booking af din overnatning.

Køb Danhostel gavekort her

Værdi af gavekort

Er værdien af gavekortet større end prisen på det købte, påfører det pågældende vandrerhjem det anvendte beløb på gavekortets bagside. Herefter kan gavekortets restbeløb anvendes på et andet Danhostel-vandrerhjem. Er værdien af gavekortet mindre end prisen på det købte, betales forskellen direkte til vandrerhjemmet. Gavekort er gyldige tre år fra udstedelsesdatoen. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Køb Danhostel gavekort her

Danhostel Aarhus City

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.