DA

Klik her for gruppebooking

10% rabat med
Danhostel Fordelskort

Få mindst 10% rabat på alle Danhostels

Med et gratis Danhostel fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.

Booke overnatninger på 4.000 hostels i hele verden, hvor du også får mindst 10 % rabat på overnatningen, med dit Danhostel Fordelskort.

Bliv medlem

Danhostel Fordelskort

For at opnå mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort, skal værelset være booket på danhostel.dk, eller på det enkelte Danhostels egen webshop, eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand – og bosat i Danmark med en dansk adresse.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger.

Læs mere her

Spændende rabatter

Med et Danhostel Fordelskort kan du få rabatter til attraktioner og museer i Danmark – så din ferie bliver endnu billigere.

En række virksomheder og attraktioner arbejder sammen med Danhostel at give rabatter til besøgende med et gyldigt Danhostel Fordelskort. Udnyt de mange rabatter, når du viser dit gratis Danhostel Fordelskort.

Gyldige internationale kort med HI (Hostelling International) logoet er også accepteret.

Læs mere her

Danhostel Aarhus City

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.