DA

Klik her for gruppebooking

MOMU Moesgaard Museum

MOMU Moesgaard Museum

Besøg en af Danmarks mest populære seværdigheder, og få en unik familieoplevelse, mens I bliver klogere på fortidens og nutidens mennesker.

Læs mere her

Kom tæt på mennesket

På Moesgaard Museum kommer du som gæst helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker gennem scenograferede og dramatiserede fortællinger. Udstillingerne er baseret på den nyeste forskning og teknologi med det formål at gøre dig klogere på mennesket på en underholdende og overraskende måde.

Læs mere her

Udstillinger for hele familien

Udstillingerne hos Moesgaard Museum skaber rammerne for samvær og oplevelser på tværs af alle generationer. Besøg en stenalderjættestue med virtual reality-briller, rør ved en ægte runesten fra vikingetiden eller deltag i et jernalderslag, hvor du befinder dig midt på slagmarken. Vær klar til at blive begejstret. Moesgaard Museum fortæller dig historien om mennesket.

Læs mere her

Tæt på skov, strand og vandløb

Museets naturskønne beliggenhed indbyder til vandreture ved skov og vand, men man kan også benyttes sig af områdets rekreative områder, hvad enten den foretrukne aktivitet er vandring, lystfiskeri, mountain biking eller kajakroning. Besøg også skovmøllen, stavkirken, herregården eller den spændende oldtidssti.

Læs mere her

MOMU Moesgaard Museum

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.