DA

Klik her for gruppebooking

Gratis oplevelser i Aarhus

Gratis oplevelser i Aarhus

Aarhus bugner af kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Der er både aktiviteter, museer, koncerter og masser af oplevelser i naturen. Og husk, at alle museer i Aarhus har gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Læs mere her

Væksthusene i Botanisk Have

I Væksthusene er naturen i centrum – for både børn og voksne. Her kan du tage en stille slentretur gennem husenes fire klimazoner og nyde naturens skønhed. I tropehuset bliver du mødt af en trykkende fugtig varme, flagrende sommerfugle og naturtro dyrelyde. Her føler man sig i den grad hensat til fjernere himmelstrøg.

Læs mere her

Stand Up Comedy Aarhus

Tag din date, venner eller veninder under armen og lad dig underholde, når Stand-Up Comedy Aarhus slår dørene op for open mic med både etablerede komikere som Ruben Søltoft, Thomas Warberg og Casper Christensen og helt nye talenter, der måske bliver morgendagens næste store stjerne.

Læs mere her

Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er en opsigtsvækkende café og byoase i det centrale Aarhus. Besøg tagterrassen, der ligger på toppen af stormagasinet Salling, og oplev den fedeste panoramaudsigt over byen.

Læs mere her

DOKK1

Dokk1 er Aarhus’ naturlige samlingspunkt. Kultur- og multimediehuset er for alle, lokale som gæster – ja, for dig, som gerne vil møde fremtiden i nutiden i en mangfoldighed for både store og små.

Læs mere her

Endless Connection

Tag et smut forbi Havnepladsen i Aarhus, hvor du finder springvandet Endless Connection. Hop ind og ud af de to meter høje vandmure, der springer op og forsvinder igen på skiftende tidspunkter – og se om du kan undgå at blive våd.

Læs mere her

Havnebadet

Havnebadet er tegnet af den internationalt anerkendte danske arkitekt Bjarke Ingels, og består af et 50 meter bassin, et børnebassin med skrå bund, et bassin til juniorer, et springbassin og to saunaer. I vinterhalvåret kan du bade i springbassinet og bagefter få varmen i saunaerne. Der er altid livreddere til stede i åbningstiden.

Læs mere her

Godsbanen

Godsbanen er et mangfoldigt og mulighedsrigt rum i Aarhus. Godsbanen åbnede i marts 2012 i den renoverede gamle godsbanegård i Skovgaardsgade, og siden da har det været hjemsted for kultur i alle afskygninger, både hvis du vil opleve eller skabe selv – alle er velkomne.

Læs mere her

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.