DA

Klik her for gruppebooking

Den Gamle By,
Danmarks Købstadmuseum

Tag på tidsrejse i Den Gamle By

Den Gamle By er en tidsrejse for hele familien og en helt unik seværdighed i Aarhus. I Den Gamle By kan man gå tur i tiden. Fra en by som på H.C. Andersens tid over de moderne tider i 1920’erne til det danske velfærdssamfund i 1960’erne og 70’erne.

Læs mere her

Der var engang – før 1900

Sådan så en by ud på H.C. Andersens tid – og tidligere. Husene er bindingsværk, og bygningerne er flyttet fra byer over hele Danmark og genopført i Den Gamle By. I Den Gamle By kan du møde mennesker, der forestiller at leve i en anden tid. De laver mad, hugger brænde, laver håndarbejde eller ekspederer kunder i butikkerne.

Læs mere her

En tidsrejse i 1200 års historie

Aarhus Fortæller er den første samlede museumsfortælling om byens historie fra vikingetid til nutid. Udstillingen er en permanent installation på 800 kvadratmeter, der ligger under jorden i Den Gamle Bys kvarter fra 1974.

Læs mere her

Oplevelser og læring i Den Gamle By

Året rundt tilbyder Den Gamle By forløb for børnehaver, skoleklasser, specialklasser, gymnasieklasser, højskoler og VUC. Børn og unge under 18 år kommer gratis i Den Gamle By. Alle klasser, til og med ungdomsuddannelserne, kommer gratis ind. Lærere og pædagoger, der ledsager klasser og grupper af børn, får fri entré på hverdage.

Læs mere her

Den Gamle By

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.