DA

Klik her for gruppebooking

Byens mad

Madoplevelser i Aarhus

Madmarkeder, gode råvarer, forkælelse af smagsløg og gourmet hører hjemme i Aarhus. Uanset dit humør kan Aarhus bringe dig lækkerier og madoplevelser fra alle verdenshjørner. Oplev Aarhus Street Food, og de små hyggelige restauranter ved Vadestedet og Latinerkvarteret.

Læs mere her

Aarhus Street Food

Aarhus Street Food Market er et af byens absolut hotteste spisested med spændende og lækre madboder samlet under ét tag. Her får du autentiske madretter med inspiration fra hele verden, og til ganske fornuftige priser. Madmarkedet er yderst populært, og masser af lokale århusianere samles hver aften om det gode måltid. Aarhus Street Food ligger kun 10 minutters gåtur fra vores hostel.

Læs mere her

Vadestedet

Danhostel Aarhus City er nabo til Aarhus Å, og Vadestedet, som med de mange hyggelige caféer og små spisesteder er byens samlingspunkt. På en dejlig sommerdag er her spækket med mennesker. Nyd det pulserende byliv omkring Vadestedet, og kom tilbage til vores hostel, og de rolige og grønne tagterrasser når du trænger til at slappe lidt af. Vadestedet ligger lige uden for vores hoveddør.

Læs mere her

Latinerkvarteret

Atmosfæren i det gamle Latinerkvarter er livlig, og de mange hyggelige caféer og små specialbutikker giver kvarteret en helt sydeuropæisk stemning. De mange små caféer og restauranter ligger side om side i de snævre brostenbelagte gader, og området summer altid af liv og god stemning. Latinerkvarteret ligger kun 5 minutters gåtur fra vores hostel.

Læs mere her

Madoplevelser i Aarhus

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.