DA

Klik her for gruppebooking

ARoS Kunstmuseum

ARoS Kunstmuseum i Aarhus

ARoS er ét af Nordeuropas største kunstmuseer med 20.700 kvadratmeter fordelt på 10 etager. Hvert år modtager ARoS mere end én million besøgende, hvilket gør det til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien.

Læs mere her

Your Rainbow Panorama

På taget af ARoS har publikum mulighed for at opleve den dansk/islandske kunstner Olafur Eliassons spektakulære kunstværk, Your rainbow panorama. Your rainbow panorama er synlig fra lang afstand, og da man ser forskellige farver alt efter, hvor i byen man befinder sig, fungerer værket som et kompas.

Læs mere her

Kunst for enhver smag

Bortset fra faste udstillinger byder kunstmuseet på særudstillinger, som skifter hvert år. Disse særudstillinger er både af nationale og internationale kunstnere, så der er god variation og noget for enhver smag. Det kan derfor garanteres, at det altid er spændende at aflægge ARoS et besøg.

Læs mere her

ARoS WINE & FOOD HALL

Men museet byder på mere end blot kunst, så går I sukkerkolde under turen på ARoS, så kan I slå et smut forbi én af de to ARoS WINE & FOOD. Her har I mulighed for at nyde et glas vin, kaffe eller te sammen med lækre snacks, som både kan være søde eller salte. Efter et besøg her er I klar til at udforske resten af museet.

Læs mere her

Et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien

Læs mere om ARoS Kunstmuseum

ARoS Kunstmuseum i Aarhus

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.