DA

Klik her for gruppebooking

Aarhus er fyldt med events og kulturelle aktiviteter

Oplev Aarhus som turist

Du bor midt i Aarhus med gåafstand til alle byens muligheder, og kendte attraktioner; Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum, Latinerkvarteret, Godsbanen, DOKK1 mm. Vores hostel ligger klos op ad Vadestedet, og de mange caféer og hyggelige spisesteder langs Aarhus Å. Samtidig ligger busgaden lige ved døren, så du kan tage en af de mange bybusser til Moesgaard Museum, og de andre attraktioner omkring Aarhus.

ARoS Kunstmuseum

ARoS Kunstmuseum er et internationalt anerkendt kunstmuseum, og et enestående oplevelseshus for alle generationer. På toppen af ARoS ligger Your rainbow panorama som er et ikonisk vartegn for Aarhus. Snyd ikke dig selv for den unikke udsigt i alle regnbuens farver. ARoS Kunstmuseum ligger kun 5 minutter til fods fra Danhostel Aarhus City.

Læs mere om ARoS Kunstmuseum

Den Gamle By

Den Gamle By er et levende museum i verdensklasse, og en helt unik seværdighed i Aarhus. Du møder mennesker, der forestiller at leve i slutningen af 1800-tallet, og du kan opleve gader, lejligheder, butikker, baggårde og værksteder fra dine forældres og bedsteforældres historie. Den Gamle By ligger kun 5 minutter til fods fra Danhostel Aarhus City.

Læs mere om Den Gamle By

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er en attraktion i international særklasse med fantastisk beliggenhed, arkitektur og interaktive og skiftende udstillinger. Fortiden bringes til live, og du inviteres til at gå på oplevelse i datidens menneske. Moesgaard Museum ligger kun 15 minutter i bus fra Danhostel Aarhus City.

Læs mere om MOMU Moesgaard Museum

Oplev Aarhus

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.