DA

Klik her for gruppebooking

Gratis firmakort

Få et gratis firmakort der altid giver 10 % rabat på overnatning på Danhostels i hele landet!

Danhostel har over 60 hostels i hele landet, og der er derfor altid et hostel i nærheden af jeres arbejdsplads. Der er mulighed for tilkøb at morgenmad på alle Danhostels og hvis I er kommet afsted uden sengetøjet, så kan dette også lejes på samtlige Danhostels. Vi garanterer, at priserne er rimelige i forhold til jeres budget.

Bestil et gratis firmakort

Billigste overnatning i Aarhus C

Hos Danhostel Aarhus City har vi ofte overnatning af virksomheder, som skal deltage i forskellige arrangementer og konferencer i Aarhus, samt håndværkere og andre selvstændige. Vi tilbyder lækre privatværelser, alle med adgang til fælles toilet- og badefaciliteter, fælles køkken og spiseområde. Fra vores værelser på øverste etage tilbyder vi desuden byens bedste udsigt! Derudover tilbyder vi billig parkering, kraftig WiFi, og en lækker morgenmadsbuffet. Vi garanterer, at priserne er rimelige i forhold til jeres budget.

Bestil et gratis firmakort

Overnatning til håndværkere

Danhostel Aarhus City tilbyder også overnatning til håndværkere, og med et Danhostel Fordelskort eller Danhostel Firmakort får du mindst 10 % rabat på overnatningen, hvilket mange håndværkervirksomheder benytter sig af. Efter en lang arbejdsdag, kan Danhostel Aarhus City tilbyde god og billig overnatning og blandt andet enkeltværelser til håndværkere, så de kan slappe af efter endt arbejde. Håndværkere foretrækker Danhostel, når de er på farten.

Bestil et gratis firmakort

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.