DA

Klik her for gruppebooking

Plads til hele
familien

Familieværelser

Vores familieværelser er indrettet med en dobbeltseng, samt en køjeseng, og har dermed plads til i alt 4 personer. Til familier på 5 personer kan arrangere én ekstra opredning på værelset for 200 dkk per nat.

Børn under 3 år kan indkvarteres i de eksisterende senge på værelse uden beregning. Ønskes en barneseng under opholdet, kan denne lejes inkl. lagen, pude og dyne for 150 dkk pr. ophold.

Børn og unge under 16 år, må kun bo på Danhostel Aarhus City i følgeskab med en voksen

Mad til børn

Hver morgen tilbyder vi en lækker børnevenlig morgenmadsbuffet i vores café, hvor vi bl.a. serverer:

  • Friskbagt brød
  • Ost og kødpålæg
  • Nutella og marmelade
  • Cornflakes, müesli og havregryn
  • Yoghurt, mælk og juice
  • Frugt og grønt

Spil for børn

I vores hyggelige café har vi samlet en lang række brætspil og puslespil, som I kan låne gratis. Så kan børnefamilier slappe af i caféen, og samle kræfter efter en lang dag med sightseeing i byen. I bestemmer selv tempoet, og vores café er oplagt til en rolig stund.

Gratis WiFi

Der er gratis og superhurtigt WiFi-internet overalt på vores hostel. Med en placering i den gamle telefoncentral har vi direkte adgang til de største kabler i byen, og vi har sikret at vores gæster kan surfe uhæmmet på internettet. Vi ved, hvor vigtigt det er for både børn og voksne at have en stabil og hurtig internetforbindelse, så I kan slappe af efter en lang dag med sightseeing.

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.