DA

Klik her for gruppebooking

Faciliteter på
Danhostel Aarhus City

Faciliteter på Danhostel Aarhus City

På Danhostel Aarhus City dyrker vi fællesskabet, og vi skaber de perfekte rammer for at du får det bedste ophold i Aarhus. Vi arrangerer ofte sociale events; hostel-fitness, filmaftener, brætspil, studiecaféer, barbecues, karaoke, live-musik, og meget mere. Alle events er tilpasset vores hostel, og er åbne for alle gæster, der har lyst til at være med.

Billig parkering

Parkering hos Danhostel Aarhus City er både let, billigt og hurtigt. Vi har egne parkeringspladser med direkte adgang til vores fantastiske hostel. Ved ankomst skal du henvende dig i receptionen med bilens registreringsnummer. Vores parkering udlejes efter ”først til mølle”- princippet, og kan ikke reserveres på forhånd. Vi tilbyder desuden rabat på parkering i Magasins P-hus i kort gåafstand fra Danhostel Aarhus City.

Pris for parkering: 199 dkk per døgn

Læs mere her

Gratis WiFi

Der er gratis og superhurtigt WiFi-internet overalt på vores hostel. Med en placering i den gamle telefoncentral har vi direkte adgang til de største kabler i byen, og vi har sikret at vores gæster kan surfe uhæmmet på internettet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en stabil og hurtig internetforbindelse, og vi giver dig de bedste forudsætninger for at kunne kontakte venner og familie, når du er på ferie eller forretningsrejse i Aarhus.

Lej én bycykel

Hop på cyklen og udforsk byen fra en ny vinkel. Aarhus er en skøn cykelby med masser af indrettede cykelstier og veje. Lej én bycykel hos Donkey Republic, og følg de mange afmærkede cykelruter rundt i og omkring Aarhus. Du vil opleve at både by og natur er helt tæt på, med de mange skønne oplevelser det giver. Du kan også prøve en guidet cykeltur, hvor lokale guider vil vise dig de vigtigste seværdigheder i Aarhus krydret med facts og fortællinger.

Læs mere her

Fælleskøkken

Vi har et lækkert gæstekøkken og spiseområde, som frit kan benyttes af alle gæster. Tilbered din egen morgenmad, frokost eller aftensmad sammen med de andre gæster. Vores fælles gæstekøkken er fuldt udstyret, og sammen med dine venner, kan være din egen mesterkok. Du har tilmed mulighed for at opbevare dine ingredienser og madvarer i vores tilgængelige køleskabe. Så hent de bedste ingredienser i én af byens mange specialbutikker, eller madmarkeder, og lav en dejlig middag i vores hyggelige rammer!

Læs mere her

Hyggelig roof-top café

Vores roof-top café udgør hjertet og pulsen i vores hostel. Hver morgen tilbyder vi en lækker morgenmads- buffet i caféen, og du kan nyde solen stå op, og kigge på byens gågade-miljø der vågner. Vi har også hyggelige udendørs terrasser, hvor du er velkommen til at slå dig ned med en kop friskbrygget kaffe, et let måltid eller en drink, hvis vejret ellers tillader det.

Om aftenen bliver caféen hurtigt forvandlet til husets naturlige samlingssted. Mød lokale såvel som internationale globetrottere fra hele verden over et par kolde specialøl, vin, drinks og øvrige drikkevarer (- og til fornuftige priser!). Vores café på Danhostel Aarhus City er et oplagt sted at varme op til en bytur i det århusianske natteliv, men I er også mere end velkomne til at blive hængende, til vi lukker.

Læs mere her

Andre gratis faciliteter

Vi tilbyder desuden en del gratis faciliteter: bibliotek, ørepropper, hårtørrer, bykort og paraplyer, hvis det en dag skulle regne… (o;

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.