DA

Perfekt til dagskurser, workshops, minikonferencer mm

Du er meget velkommen til at leje vores hyggelige café-lokale, kaldet ”Hallo Café”, hvis du ønsker at holde et dagskursus, mini-konference, internatkursus, workshops eller firmaarrangement. Vores søde personale hjælper jer til at få en fantastisk dag, og vi hjælper gerne med frokost, kaffe, kage, frugt, mm. Du kan også vælge selv at medbringe maden. Vi finder en god løsning der passer til dine behov og ønsker.

Udfyld en bookingforespørgsel så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud og en invitation til at besigtige vores skønne café. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på info@danhostelaarhuscity.dk eller telefon 86 10 10 20 med spørgsmål.

Danhostel Aarhus City // Hallo Café
Fiskergade 2
8000 Aarhus C.
(+45) 86 10 10 20

Link til bookingforespørgsel

Hvad kan vi tilbyde?

 • Hyggeligt lokale på 68 kvm med fantastisk udsigt over byen, egne tagterrasser og mulighed for overnattende gæster.
 • Lokalet har plads til 50 siddende gæster, eller 60-70 stående gæster, og egner sig perfekt til fest, reception, jubilæum, firmafest, julefrokost, præsentationer, events, mm
 • Fra lokalet er der udgang til hyggelige tagterrasser med flot udsigt over byens tage og gågademiljøet ved åen.
 • I kan vælge selv at medbringe mad og drikke. I kan også købe dette hos os til nogle super gode priser.
 • Udfyld en bookingforespørgsel, så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud og en invitation til at besigtige vores skønne café-lokale. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på info@danhostelaarhuscity.dk eller telefon 86 10 10 20 med spørgsmål.

Link til bookingforespørgsel

Praktisk information

 • Lokalet kan lejes alle ugens dage fra kl. 11.00 – 02.00. Prisen for leje starter ved DKK 350,- per time alt efter hvilken løsning man vælger.
 • Vores søde personale hjælper jer til at få en fantastisk dag, og står for opvask og slut-rengøring for et gebyr på DKK 600,-.
 • Vi har et fint anretter køkken, samt alt i service. Desuden kan I benytte vores projektor, storskærm, musikanlæg og mixer mm.
 • Vi har et begrænset antal egne parkeringspladser. Herudover tilbyder vi rabat på parkering i Magasins P-hus, der ligger i kort gåafstand fra café-lokalet.
 • Lokalet er en del af Danhostel Aarhus City, og vi tilbyder billig overnatning til dine gæster. Der serveres en lækker morgenmadsbuffet hver morgen fra kl 07.30 – 10.00.

Link til bookingforespørgsel

Reception, dagskursus, minikonference mm

Vil du afholde kursus, workshops, firma-præsentationer, er vores café-lokale måske løsningen. Vi kan arrangere en lækker brunch, festmiddag, julefrokost, snacks eller receptions-mad. Mulighederne er mange.

Mangler i et sted at holde jeres firmafest? Hallo Café giver en fin mulighed for at holde jeres sommerfest, jubilæum, julefrokost, reception eller lignende. Ønsker I at holde et mindre arrangement som fyraftensølsmagning, vinsmagning eller foredrag, er dette også en mulighed. Vi tilbyder både lækker mad, snacks og drikkevarer. Vi sørger for at I får et perfekt arrangement hos os, og vi hjælper gerne med menuen, billig overnatning og aktiviteter ud fra jeres ønsker.

Link til bookingforespørgsel

 • Bookingforespørgsel

  Du kan sende en forespørgsel til Hallo Café - selskabslokale med overnatning ved at bruge kontaktformularen herunder.

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.