DA

Hyggelig rooftop café

Hyggelig rooftop café

Danhostel Aarhus City byder dig indenfor i vores hyggelige ”Hallo Café”, hvor du kan nyde udsigten til byens gågade-miljø, og sidde i solen på én af vores grønne tagterrasser. Hver morgen tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet i caféen; med friskbagt brød, marmelade, Nutella, ost, pålæg, mælk, yoghurt, juice, müesli, havregryn, frugt & grønt, og dejlig kaffe og te. Læs mere her (link).

I løbet af dagtimerne kan du slappe af i caféen, og samle kræfter efter en lang dag med sightseeing i byen. Du bestemmer tempoet. Læn dig tilbage med en god bog, tag brætspillet frem eller løs de sidste arbejdsopgaver på laptoppen – vores café er oplagt til en rolig stund. I vores stemningsfyldte café tilbyder vi diverse drikkevarer, kaffe, the, sodavand, snacks og frugt.

Caféen er åben for alle, der har lyst til at mødes med venner, familie eller gode kollegaer, i hyggelige omgivelser i hjertet af Aarhus. Du kan parkere lige uden for vores hoveddør, og koble dig på vores kraftige WiFi i caféen.

Sociale events

Om aftenen bliver caféen hurtigt forvandlet til husets naturlige samlingssted. Mød lokale såvel som internationale globetrottere fra hele verden over et par kolde specialøl, vin, drinks og øvrige drikkevarer (og til fornuftige priser!). Er du ikke den store ølentusiast, byder vi også på lækker specialkaffe og kendte drinks. Vi har selvfølgelig også et fint udvalg af ikke-alkoholiske drikke. Vores café på Danhostel Aarhus City er et oplagt sted at varme op til en bytur i det århusianske natteliv, men I er også mere end velkomne til at blive hængende, til vi lukker.

I caféen arrangerer vi ofte sociale events; fredagsbarer, filmaftener, brætspils-aftener, studiecaféer, barbecues, karaoke, live-musik, og meget mere. Alle events i ”Hallo Café” er tilpasset huset og er åbne for alle, der har lyst til at være med.

Vi er meget opmærksomme på at vores events ikke er til unødvendig gene for hverken gæster eller naboer, og Hallo Café fungerer aldrig som natklub.

Vil du leje vores café?

Du er meget velkommen til at leje vores hyggelige ”Hallo Café”, hvis du ønsker at holde et privat arrangement eller en firmafest. Vil du invitere hele familien til barnedåb, fødselsdag eller konfirmation, er ”Hallo Café” måske løsningen. Vi kan eksempelvis arrangere en lækker familie brunch, festmiddag, julefrokost eller fødselsdagsmiddag. Vi kan hjælpe med menuen, eller du kan vælge selv at medbringe maden. Mulighederne er mange.

Mangler i et sted at holde jeres firmafest? ”Hallo Café” giver en fin mulighed for at holde jeres sommerfest, jubilæum, julefrokost, reception eller lignende. Ønsker I at holde et mindre arrangement som fyraftensølsmagning, vinsmagning eller foredrag, er dette også en mulighed. Vi tilbyder både lækker mad, snacks og drikkevarer. Vi sørger for at I får et perfekt arrangement hos os, og vi hjælper gerne med menuen, billig overnatning og aktiviteter ud fra jeres ønsker.

Læs mere her

  • Bookingforespørgsel

    Du kan sende en forespørgsel til Hallo Café - selskabslokale med overnatning ved at bruge kontaktformularen herunder.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byens bedste priser og beliggenhed. Priser fra 199,- pr. nat

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.