DA

Klik her for gruppebooking

Betingelser for Prisgaranti

Betingelser for Prisgaranti

Når du booker din overnatning direkte på denne hjemmeside garanterer vi, at du får dit ophold til den bedste online pris. Sammenligner du vores priser med andre online priser, skal du være opmærksom på, at antal personer, ankomstdato, opholdslængde, værelsestype, annullerings- og betalingsbetingelser samt pakkeindhold er det samme på begge tilbud, før du kan lave en præcis prissammenligning.

Her på siden guider vi dig igennem et prisgaranti-tjek, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du sammenligner priser. Vi giver dig en liste med betingelser, der skal være opfyldt, og en liste med priser og udbydere, der ikke omfattes af vores prisgaranti. Se betingelserne igennem og kontakt os, hvis du vil benytte dig af vores prisgaranti.

Disse betingelser skal opfyldes

  • Prisen skal være offentlig tilgængelig og mulig at booke. Det vil sige, at reservationen skal kunne fuldføres.
  • De fleste hjemmesider er omfattet af prisgarantien. Eksempelvis (men er ikke begrænset til) hostelworld.com, hostels.com, budgetplaces.com, hostelbookers.com, booking.com, hotels.com og hostelsclub.com.
  • Danhostel Aarhus City påtager sig intet ansvar for eventuelle gebyrer, der måtte blive pålagt i forbindelse med afbestilling af en booking til en lavere pris via en anden hjemmeside, end denne.

Omfattes ikke af garantien

  • Priser fundet på 3. parts-hjemmesider omfattes ikke af vores prisgaranti. De er ikke vores samarbejdspartnere, hvorfor Danhostel Aarhus City ikke kan garantere for disse hjemmesiders indhold.
  • Priser fundet i anden valuta end danske kroner.
  • Særlige medlemspriser forbeholdt medlemmer af særlige ordninger eller sammenslutninger.
  • Auktionsrabatter, der tilbydes via andre hjemmesider.
  • Danhostel Aarhus City forbeholder sig retten til at ændre eller annullere prisgarantien uden forvarsel ved eventuelle fejl eller mangler i prisen.

Byens bedste priser og beliggenhed

Som en af de første i hostel branchen går Danhostel nu aktivt ind i deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.